Els ajuntaments han d'estar al capdavant de la lluita pel canvi climàtic, segons el PSC


  • Comparteix:

Els trets ponents durant el debat al CMSC

Els trets ponents durant el debat al CMSC

Els ajuntaments catalans tenen un paper important en la lluita contra el canvi climàtic. Així ho han assegurat els tres ponents del primer debat celebrat a la comarca de la campanya 'Catalunya causa comuna' que organitza el PSC. El Club Muntanyenc (CMSC) ha acollit aquest primer acte, on també s'ha defensat la tasca que fan els consistoris com a promotors de la conscienciació ciutadana i d'un canvi de mentalitat necessari.

Aquesta primera jornada ha comptat amb una quarantena de persones que també han participat del debat obert. Els tres ponents han reconegut la important tasca que desenvolupen les administracions locals, tot i que han coincidit a destacar que queden moltes coses a fer.

L'alcalde de Terrassa i primer secretari de la Federació del Vallès Oest del PSC, Pere Navarro, ha assegurat que es tracta d'una lluita que han assumit totes les administracions, però que els ajuntaments tenen un paper important per ser l'administració més propera al ciutadà.

Pere Navarro

Totes les administracions són conscients que tenim un problema, però els ajuntaments tenen més capacitat d'influir.


Per la seva banda, la diputada al Parlament espanyol, Montserrat Colldeforns, ha apostat per la lluita coordinada entre tots els agents implicats, tot i que creu que els països desenvolupats tenen més responsabilitat en aquesta lluita que necessita d'un canvi de mentalitat.

M. Colldeforns

Els països desenvolupats tenim una responsabilitat addicional que els països pobres.


L'acte també ha comptat amb el secretari de Medi Ambient del PSC, Jordi Terrades.








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.