Barcelona proposa un peatge de Vallvidrera més car per als vehicles del Vallès


  • Comparteix:

El peatge seria més car per als conductors que vinguin del  Vallès

El peatge seria més car per als conductors que vinguin del Vallès

L'Ajuntament de Barcelona proposa encarir el peatge dels túnels del Vallvidrera per als conductors que entrin a Barcelona. Aquesta mesura que afectaria als vehicles que provenen del Vallès té la intenció de reduir el trànsit procedent de la comarca vallesana. La iniciativa només ha estat rebutjada per CiU, que s'hi ha oposat argumentant que la mesura discrimina la procedència dels usuaris i no premia les pràctiques individuals de millora de la mobilitat.

Amb aquesta iniciativa, el govern municipal de Barcelona vol descongestionar el trànsit procedent del Vallès sobretot en hora punta. La proposta, que encara no s'ha aprovat, també contempla la possibilitat que la Generalitat s'impliqui més en el manteniment de les rondes de la capital catalana.

A més, també s'està estudiant que el peatge dels túnels de Vallvidrera provi un sistema d'infrarojos per comptar els ocupants dels cotxes. Així, la tarifa del peatge seria menor per als vehicles amb més persones. Per detectar els ocupants dels vehicles, s'instal·laria un aparell de rajos infrarojos que distingeix quantes persones hi ha als cotxes.



  • Comparteix:

COMENTARIS

En el sentit invers seria més car per als barcelonins?

olimpic. Enviat el 10/des/09


Trobo que aquesta proposta no és només injusta sinó antipàtica. Després d'intentar que ningú hi vagi a Barcelona omplint-la de zones verdes, ara toca castigar als que no han entés que no volen cotxes de fora de la gran ciutat. Senyors, comparin el transport públic de dins de la ciutat amb el metropolità i potser trobaran raons per les quals necessitem cotxe els vallesans. En contrapartida, proposo establir un peatge pels barcelonins que omplen el Parc de Collserola cada cap de setmana. Podrien pensar que si no fos per aquests arbres que nosaltres hem de mantenir als nostres termes municipals, a Barcelona no s'hi podria respirar.

Vergonyós. Enviat el 10/des/09


no trigaran molt a demanar que anem a Barcelona corrent passant per Collserola , i així fomenten l'esport. Aixó si ...abans d'arribar a Sarrià per la carretera de les aigües...impost d'escombraries per embrutar la ciutat amb la terra de les bambes.... per si un cas continuarè anant amb els trens-llauna de sardina

visca l'esport. Enviat el 10/des/09


Si home si! i els de Barcelona que passin pel costat de Sant Cugat o treballin pel valles els cobrem 10 també, no? Visca CIU per rebutjar la proposta insensata

Xavi. Enviat el 10/des/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.