'No' del PSC, ICV i el PP als pressupostos


Temes relacionats

Acord CiU-ERC pel pressupost 2010, que prioritza les polítiques socials i la reactivació econòmica (22/des/09)


  • Comparteix:

Una imatge d'un ple anterior

Una imatge d'un ple anterior

El PSC, ICV-EUiA i el PP voten en contra dels pressupostos de l'any vinent. Els socialistes consideren 'millorables' els comptes, mentre que ecosocialistes i populars lamenten la poca quantitat destinada a les polítiques socials.

El PSC ha votat en contra dels pressupostos perquè no s'hi inclou una auditoria de gestió dels darrers exercicis econòmics, la territorialització dels comptes per districtes i una memòria econòmica per executar el pla d'equipaments. Els socialistes també han criticat 'la despesa grandiosa' de l'Ajuntament en matèria de comunicació.

El regidor socialista Ferran Villaseñor destaca la participació d'altres administracions en els comptes de l'any vinent.

Ferran Villaseñor

Si resulta que vénen més diners de la Generalitat i el Consell Comarcal i els mateixos de l'Estat, això vol dir que l'Ajuntament ha desinvertit.



ICV-EUiA, que va donar suport als comptes d'aquest any, ha lamentat l'incompliment de diversos pactes dels pressupostos encara vigents. De cara a l'any vinent, els ecosocialistes consideren inflades les previsions d'ingressos dels comptes.

El regidor d'ICV-EUiA Xavier Boix també ha posat en dubte l'esforç de les polítiques socials dels pressupostos del 2010.

Xavier Boix

Nosaltres proposaríem que les partides socials pugessin un 10%. Ara només representen el 4%.


El PP assegura que la partida destinada a Polítiques Socials és insuficient. En aquest sentit, la portaveu popular, Berta Rodríguez, ha criticat alguna de les partides incloses als comptes del 2010.

Berta Rodríguez

Per què estudiem un agermanament amb Quito? Quina necessitat hi ha de fer això?


En canvi, el regidor no adscrit, Fernando Vázquez Dodero, ha donat suport als pressupostos. Ara s'obre un període d'al·legacions als comptes abans de l'aprovació definitiva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.