Sant Cugat farà l'any vinent una campanya informativa per donar a conèixer l'OMIC


  • Comparteix:

L'oficina de l'OMIC se situa a l'edifici de l'Ajuntament

L'oficina de l'OMIC se situa a l'edifici de l'Ajuntament

Sant Cugat iniciarà durant el 2010 una campanya informativa per millorar el coneixement de la ciutadania sobre l'Oficina Municipal d'Informació als Consumidors (OMIC). En una declaració institucional, tots els grups municipals han reconegut la necessitat de donar a conèixer aquesta eina a l'abast dels ciutadans i consumidors i han acordat avaluar-ne els resultats un cop la campanya informativa s'hagi acabat.

El portaveu del PSC, Salvador Gausa, ha estat l'encarregat de llegir la declaració institucional que destaca, en el seu primer acord, la necessitat de tirar endavant aquesta campanya informativa.

Salvador Gausa

Es farà a través dels mitjans de comunicació locals una campanya d'informació al llarg del 2010, posant l'accent en la seva funció d'òrgan mediador.




La declaració institucional també contempla demanar a la Diputació de Barcelona que se sumi a la difusió d'aquesta campanya d'informació.

Aquesta declaració institucional ha sorgit d'una moció inicial del PSC a la qual s'han sumat unes esmenes de l'equip de govern.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.