Rajoy visita Sant Cugat per conèixer les instal·lacions de Hewlett-Packard


  • Comparteix:

El president del PP, Mariano Rajoy, ha visitat aquest divendres les instal·lacions de Hewlett-Packard (HP) a la ciutat acompanyat de la seva homòloga catalana, Alicia Sánchez-Camacho. Els populars han estat rebuts pel responsable de la planta santcugatenca, Santiago Morera, i el conseller delegat d'HP a l'Estat espanyol, José Antonio de Paz. La visita s'ha centrat en les impressores de gran format d'última generació.

El líder de l'oposició al Congrés espanyol, Mariano Rajoy, i la presidenta del PP català han mantingut una reunió amb els dirigents de la companyia i seguidament han visitat les instal·lacions, interessant-se per les darreres tècniques d'impressió de gran format desenvolupades per la multinacional nord-americana. Rajoy i Sánchez-Camacho han posat pels mitjans gràfics, però no han fet cap declaració.

La planta d'HP a Sant Cugat dóna feina a uns 2.000 empleats i està instal·lada a la ciutat des del 1990.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.