ICV demana que l'estudi del TramVallès inclogui tot el traçat de la línia comarcal


Temes relacionats

L'estudi informatiu del TramVallès ha d'incloure la connexió amb Sant Cugat, segons la plataforma (22/feb/10)

Sant Cugat Empresarial alerta que el projecte de Tramvallès que licitarà la Generalitat 'ignora' Sant Cugat (12/feb/10)


  • Comparteix:

Traçat del TramVallès

Traçat del TramVallès

ICV del Vallès Occidental reclama a la Generalitat la licitació dels estudis d'impacte ambiental i viabilitat de tot el conjunt del TramVallès, ja que fins ara només s'ha confiat una part. La reivindicació suposaria una ampliació de l'encàrrec a tot el traçat del tramvia, que inclouria també el trajecte per Sant Cugat, Rubí, les dues cocapitals de la comarca i Badia i Barberà del Vallès. Amb aquesta demanda, els ecosocialistes volen saber les garanties reals de l'execució del projecte emmarcat en el Pla Nacional d'Infraestructures (PNI).

La formació ecosocialista veu amb bons ulls la licitació de la primera línia Montcada-UAB Cerdanyola del Vallès, però reivindica l'ampliació de l'estudi perquè es demostri si es factible l'execució de tot el traçat de la línia comarcal.

El regidor local i president comarcal de la formació, Xavier Boix, explica els motius d'aquesta petició.

Xavier Boix

Volem saber si la concreció d'aquesta xarxa respon a la mobilitat, i si hi ha possibilitats d'extendre-la per aquests municipis proposats.




ICV també ha criticat l'endarreriment de la fase d'execució de la primera línia Montcada-UAB Cerdanyola del Vallès fins el 2020, que en un primer moment s'havia previst pel 2015. El grup polític argumenta que no es pot allargar tant la materialització d'un projecte que ha de donar servei a prop 80.000 persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.