Montse Turu assumeix la presidència de l'EMD de Valldoreix


  • Comparteix:

La nova presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montse Turu

La nova presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montse Turu

Montserrat Turu ha assumit la presidència de l'EMD de Valldoreix, com a representant de la Candidatura de Progrés i Catalanista. Turu, que comptarà amb el suport dels 4 vocals dels partits integrats a la candidatura, ha anunciat que vol fer un govern participatiu i dialogant que desenvolupi les competències de l'EMD per un millor servei als ciutadans.

Turu ha anunciat que el cartipàs municipal es decidirà a les properes setmanes i que s'anunciarà en un altre ple municipal. Segons Turu, l'últim mandat ha tingut encerts i errors, i el seu projecte passarà per impulsar el desenvolupament de Valldoreix:

Montse Turu

Volem rendibilitzar al màxim l'Entitat Municipal Descentralitzada


El fins ara president de l'EMD, Francesc Cardoner, ha anunciat una oposició responsable i constructiva però crítica i contundent si cal, i ha demanat a la presidenta que NO oblidi que CiU és el partit més votat i amb més vocals a la Junta de Veïns.

Per la seva part, l'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, ha felicitat la nova presidenta i ha assegurat que les relacions entre els dos governs seran positives:

Lluís Recoder

Hi haurà col·laboració amb l'EMD i mantindrem una relació institucional


En aquest mandat, la Junta de Veïns de Valldoreix passa de 4 a 8 vocals, dels quals 3 són de CiU, 2 del PSC, i la resta de partits, Esquerra Republicana, Iniciativa i Partit Popular tenen un vocal cadascun.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.