Joan Recasens és el representant de CIU a la Diputació pel partit judicial de Terrassa


  • Comparteix:

Joan Recasens repeteix per tercer mandat.

Joan Recasens repeteix per tercer mandat.

El tinent d'alcalde de Presidència, Joan Recasens, és l'únic representant de Convergència i Unió a la Diputació de Barcelona del partit judicial de Terrassa. Recasens espera que el que serà investit avui com a nou president de l'ens provincial, Josep Montilla, mantingui el to dialogant de l'última legislatura del socialista Manuel Royes.

Són els propis regidors electes de CIU els que han volgut que sigui Joan Recasens qui torni a representar la federació nacionalista a la Diputació. I és que com a resultat de les passades eleccions municipals, Convergència i Unió disposa al partit judicial de Terrassa d'un diputat.

Recasens, que encara ja el tercer mandat a l'oposició de l'ens provincial, ha manifestat la seva preocupació perquè el que es perfila com a nou president, Josep Montilla, mantingui el to dialogant i obert de l'última legislatura de Royes:

Joan Recasens

Tenim l'expectativa de veure quin rumb pren el nou president de la Diputació, José Montilla. Mirem amb preocupació el tarannà del senyor Montilla.


El sotspresident de la federació ha explicat que la seva feina a l'oposició serà intentar buscar l'equilibri entre les col·laboracions que reben els ajuntaments socialistes i els de CIU. Recasens espera que les ajudes no depenguin del color polític dels ajuntaments

Joan Recasens

És una feina difícil de buscar l'equilibri entre els ajuntaments socialistes i els de CIU.


Recordem que en aquesta legislatura el PSC ha perdut la majoria absoluta a la Diputació i ha passat a dependre d'ICV per governar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.