L'EMD dóna a conèixer avui un informe sobre unes denúncies per presumptes irregularitats en obres


Temes relacionats

L'oposició de Valldoreix denuncia a la Sindicatura de Comptes irregularitats en dues contractacions de l'EMD (17/gen/06)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una sessió de la jutna de veïns de l'EMD

Imatge d'arxiu d'una sessió de la jutna de veïns de l'EMD

La junta de veïns de l'EMD Valldoreix dóna aquest dijous a conèixer un informe de la Sindicatura de Comptes sobre les presumptes irregularitats en la contractació d'unes obres denunciades fa quatre anys per CiU i el PP, aleshores a l'oposició. Segons convergents i populars, l'equip de govern presidit aleshores per Montserrat Turu hauria actuat de forma 'il·legal' perquè l'execució de les obres s'havia fet abans de tenir aprovada la corresponent consignació pressupostària.

La denúncia es refereix a les obres d'asfaltat dels carrers Passeig dels Caçadors i Camí de Can Cussó, en què, segons els denunciants, l'equip de govern hauria comès il·legalitats en els processos administratius, ja que en el moment d'executar l'actuació no hi havia una dotació pressupostària aprovada.

A part de donar-se a conèixer públicament la resolució d'aquesta denúncia, també es porten a aprovació una modificació pressupostària i una declaració institucional sobre els atacs del Marroc als territoris ocupats del Sàhara Occidental.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.