Turu demana a CiU i PP que rectifiquin per haver 'tacat' la imatge del seu govern


  • Comparteix:

L'informe s'ha presentat a la junta de veïns

L'informe s'ha presentat a la junta de veïns

La presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu, ha demanat als membres de CiU i del PP, que van denunciar les suposades irregularitats en la contractació d'unes obres, que rectifiquin públicament les acusacions. Segons Turu, des del 2006 s'ha embrutat la imatge de l'equip de govern per uns procediments que ara la Sindicatura de Comptes ha entès com a 'correctes' per mitjà d'un informe de fiscalització.

La denúncia interposada pel PP, aleshores a l'oposició, i CiU es referia a les obres que s'estaven fent als carrers Camí de Can Cussó i Passeig de Caçadors. Les irregularitats denunciades, ara descartades per la Sindicatura de Comptes, afectaven els processos administratius perquè es va executar l'actuació sense haver aprovat prèviament la dotació pressupostària. Segons Turu, la Sindicatura de Comptes ha entès 'la urgència de les actuacions' valorant el procediment com a correcte. Els contractes són considerats menors i, per tant, només calia aprovar la despesa i incorporar la factura a l'expedient.

Turu ha demanat que els membres de CiU i el PP que van fer les acusacions facin una rectificació pública a Cugat.cat i el Diari de Sant Cugat per 'reparar la imatge del govern', que amb aquesta denúncia 's'ha embrutat'.

Montserrat Turu

La reparació pel mal a la imatge del nostre govern que es va fer el 2006. He demanat a qui va fer les denúncies que facin un gest de rectificació.




Montserrat Turu ha fet aquesta petició en el marc de la junta de veïns d'aquest dijous. L'informe de fiscalització de la Sindicatura de Comptes va arriba a mans de l'EMD de Valldoreix el 12 novembre 2010.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.