La CUP denuncia que l'Ajuntament incompleix la seva pròpia normativa de publicitat a la via pública


  • Comparteix:

Un dels cartells de la denúncia

Un dels cartells de la denúncia

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) demana explicacions a l'Ajuntament per la proliferació de cartells d'un espectacle del Teatre-Auditori en façanes d'edificis. La CUP critica que el consistori violi, així, les seves pròpies disposicions i que, en canvi, sigui estricte a l'hora de sancionar entitats i particulars que fan el mateix.

La CUP explica que el desembre passat van trobar pel centre de la ciutat diversos cartells de l'espectacle 'La dona justa' del Teatre-Auditori afixats fora de normativa. La formació independentista considera paradoxal que entitats i particulars hagin rebut sancions per incomplir la llei i, per això, demanen a l'Ajuntament que es manifesti sobre aquests fets.

El membre de la CUP Quim Pla explica el sentit de la denúncia. Són declaracions a Cugat.cat.

Quim Pla

És una denúncia pública perquè l'Ajuntament se salta la seva pròpia normativa. Una normativa que ha afectat les entitats.



La CUP deixa clar que 'no els fa nosa' cap dels cartells del Teatre-Auditori o dels que pugui penjar l'Ajuntament, com tampoc els que pengen entitats i associacions. No obstant això, sí que demanen que s'actuï amb coherència. La CUP diu que cal buscar solucions a les necessitats de publicitat que tenen les entitats, ja que no creu que imposar sancions sigui la manera correcta d'actuar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.