Ja es coneixen els candidats al premi Botifler de l'any 2010


  • Comparteix:

Es pot votar fins a final de mes

Es pot votar fins a final de mes

La regidora de Joventut, Esther Salat, el regidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Martorell, els Mossos d'Esquadra i els Cinesa i Yelmo són els candidats al guardó Botifler del 2010. El premi, organitzat per l'Assemblea de Joves de Sant Cugat (AJSC), arriba a la 4a edició havent premiat en anys anteriors Xavier Martorell, la regidora del PP Berta Rodríguez i el PSC municipal.

Des del 2007, l'AJSC organitza els premis Botifler de l'Any, que distingeixen aquelles persones o organitzacions 'que van contra els interessos de la societat, de Catalunya i les llibertats nacionals'. Sota aquesta premisa, el portaveu de l'assemblea, Albert Artigas, ha explicat a Cugat.cat l'objectiu dels guardons.

Albert Artigas

L'objectiu és fer balanç de l'any. A la ciutat hi ha coses que es fan malament i s'han de denunciar.


La regidora de Joventut, Esther Salat, ha estat nominada per la decisió de concedir a una empresa privada la gestió de la futura sala de concerts. La presumpta xarxa de corrupció que es va destapar a finals d'any, que implicava un agent dels Mossos d'Esquadra de la ciutat, és el motiu que ha portat l'Assemblea a sumar el cos policial a les candidatures. El regidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Martorell, que ja va guanyar els premis el 2008 i va ser Botifler honorífic l'any passat, torna a ser candidat per 'ser el màxim responsable del Pla de Videovigilància'. Finalment, Cinesa i Yelmo també són candidats per oposar-se a la Llei del Cinema.

Aquells que vulguin votar poden fer-ho a través del web i les xarxes socials de l'AJSC fins l'últim dia de gener. Els guanyadors es coneixaran a principis de febrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.