Joan Gaya donarà suport a Villaseñor en les primàries del PSC


Temes relacionats

Gausa celebra que hi hagi més d'un candidat a ser alcaldable del PSC (19/gen/11)

Menéndez (PSC) referma la seva disponibilitat de cara a les municipals (13/gen/11)


  • Comparteix:

Joan Gaya es va presentar a unes primàries el 1999

Joan Gaya es va presentar a unes primàries el 1999

El vocal de l'EMD de Valldoreix i militant del PSC, Joan Gaya, ha revelat a Cugat.cat que donarà suport a la candidatura de Ferran Villaseñor en el procés de primàries que enceta el partit per decidir qui serà el candidat a l'alcaldia. Per Gaya, que va perdre unes primàries per ser candidat fa 12 anys, Villaseñor personalitza el procés de renovació que ha de desenvolupar ara el PSC cap a la vessant més d'esquerres i catalanista.

El PSC ha fet públic que encetarà un procés de primàries per elegir qui serà l'alcaldable per a les eleccions municipals del maig. A banda de l'actual primer secretari del partit, Ferran Villaseñor, tot apunta que Jordi Menéndez també s'hi presentarà. Precisament, aquest últim es va enfrontar amb Joan Gaya en unes primàries el 1999, de les quals Menéndez va sortir alcaldable.

Gaya ha revelat que donarà suport a la candidatura de Villaseñor perquè considera que s'adequa més a la renovació que necessita el PSC.

Joan Gaya

Al PSC li convé un canvi, un procés de regeneració a nivell intern. Villaseñor ho personalitza.


El militant del PSC ha assegurat que el procés de primàries és la 'màxima expressió democràtica' a nivell intern del partit, i s'ha mostrat molt content perquè se segueixi a la ciutat.

Preguntat sobre la tardança en elegir el cap de llista per les eleccions, Gaya ha dit que 'les campanyes electorals han de ser curtes i convincents'. El vocal de l'EMD ha reconegut que el PSC va una mica endarrerit en comparació amb les altres formacions de la ciutat, que ja han decidit els alcaldables, però ha aclarit que encara tenen temps.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.