Villaseñor: 'El meu equip trepitja carrer des de 2004. Mereixem l'oportunitat de reformar l'agrupació'


Temes relacionats

Menéndez (PSC) referma la seva disponibilitat de cara a les municipals (13/gen/11)

Pere Soler demana primàries al PSC i rebutja l'elecció 'a dit' del cap de llista (11/gen/11)


  • Comparteix:

Ferran Villaseñor

Ferran Villaseñor

El primer secretari de l'agrupació local del PSC, Ferran Villaseñor, es presenta a les primàries com a garantia d'una llista socialista 'transformadora del partit i de la ciutat' per a les municipals. Villaseñor subratlla que encapçala un equip format per una nova generació del PSC amb l'objectiu de renovar la formació després dels resultats de les eleccions nacionals.

Villaseñor aposta per 'un lideratge global i no personalista' que refundi la relació entre la ciutadania i la política. Accentuant l'obertura de la seva candidatura a tota la ciutadania, el dirigent socialista, de 39 anys, ha fet bandera de la seva edat com a valor de regeneració política. En aquest sentit, ha exemplificat aquest compromís amb el fet d'impulsar unes primàries, malgrat no necessitar-les per ser candidat ja que tenia el suport de l'executiva local.

Villaseñor ha resumit l'essència del seu projecte.

Ferran Villaseñor

Trepitgem carrer des de 2004. Mereixem reformar l'agrupació local i fer un missatge clar, jove i nou. Les agrupacions locals necessiten nous lideratges.


Villaseñor té el suport del secretari de Política Local, Pere Soler, dels membres de la JSC David Gutiérrez i Elena Vila, i del responsable del PSC a Valldoreix, Àlex Santigosa, entre altres. Preguntat per si ha rebut el suport del portaveu del grup municipal, Salvador Gausa, Villaseñor ha subratllat que no necessita 'padrins' per ser candidat a l'alcaldia. Malgrat les qüestions dels periodistes, l'aspirant no ha citat el nom del seu probable rival, Jordi Menéndez, tot i mostrar el respecte a qualsevol altra persona que vulgui ser cap de llista.

Pel que fa al procés de votació, Villaseñor ha valorat el fet que a les primàries aproximadament participarà el doble de simpatitzants que de militants.

Ferran Villaseñor

És molt positiu que hi hagi simpatitzants. Algú podria pensar que els militants haurien de tenir més pes però els reglaments són el que són.



Llicenciat en Polítiques i Història Moderna, i màster en Gestió Pública, Villaseñor és, a part de primer secretari del PSC, conseller comarcal i nacional. En els darrers anys, ha estat gerent de l'EMD de Valldoreix i dels ajuntaments d'Olesa de Montserrat i de Montornès del Vallès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.