Informacions contradictòries sobre el futur polític de Montserrat Turu


Temes relacionats

Turu censura Calderon (ICV) per apostar públicament per una renovació del lideratge del tripartit a Valldoreix ( 1/oct/10)


  • Comparteix:

Montserrat Turu, al plató de Cugat tv

Montserrat Turu, al plató de Cugat tv

La presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu, no optarà a la reelecció als comicis locals del 22 de maig, segons un vocal del seu govern, el socialista Joan Gaya. Turu desmenteix la informació i assegura que encara no s'ha pres cap decisió, a l'espera d'una reunió entre els partits i veïns que conformen la Candidatura de Progrés i Catalanista.

En declaracions a Cugat.cat, Joan Gaya ha revelat que Turu ja ha comunicat la seva decisió de no optar a la reelecció.

Joan Gaya

Turu ja ha dit explícitament que no es tornarà a presentar. Els partits i els veïns de la candidatura estan acabant de perfilar el pacte i el candidat.



Turu nega que aquest anunci s'hagi produït i afirma que la decisió encara no està presa, a l'espera de les converses entre els tres partits i la plataforma veïnal que conformen la Candidatura de Progrés i Catalanista de Valldoreix.

Montserrat Turu

No em faig responsable del que comuniquen tercers sobre mi. És una decisió col·legiada.



La presidenta de l'EMD reconeix que el procés arrossega un cert retard, que atribueix a causes diverses com els resultats electorals del 28 de novembre i les primàries del PSC de Sant Cugat. Turu explica que ni tan sols està confirmada la reedició de la candidatura unitària de les esquerres, tot i que la presidenta valldoreixenca s'ha mostrat partidària de repetir la fórmula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.