Pugna entre Villaseñor i Menéndez per atribuir-se la renovació del PSC


Temes relacionats

Villaseñor i Menéndez centren les seves propostes esportives en els equipaments (14/feb/11)

El cara a cara Villaseñor-Menéndez a Cugat.cat es farà dilluns ( 9/feb/11)

El rebuig al debat públic de les primàries del PSC es va decidir a la direcció comarcal del partit ( 4/feb/11)

Villaseñor insta Menéndez a opinar sobre la decisió de la direcció comarcal contra el debat ( 4/feb/11)

La comissió de primàries del PSC diu 'no' al debat públic entre candidats 'per un resultat ajustat' ( 2/feb/11)

Villaseñor assegura que la direcció comarcal atura el debat, tot i el suport de la comissió de primàries ( 2/feb/11)


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, Villaseñor i Menéndez al plató de Cugat.cat

D'esquerra a dreta, Villaseñor i Menéndez al plató de Cugat.cat

Els candidats a les primàries del PSC, Ferran Villaseñor i Jordi Menéndez, s'autoqualifiquen com a dirigents ideals per redreçar el rumb del partit a la ciutat i neguen aquesta capacitat al seu rival. En el primer cara a cara públic entre els aspirants, organitzat per Cugat.cat, Villaseñor es presenta com 'el canvi rebel' i garantia d'entrada de nous sectors a la política, mentre que Menéndez diu ser la persona idònia per obrir el partit a la ciutat i incrementar la seva capacitat d'influència. Els dos polítics es comprometen a treballar per al PSC a les eleccions municipals sigui quin sigui el resultat de les primàries. Mira el debat a Cugat tv

Villaseñor es presenta com un 'candidat 2.0' amb un equip preparat per liderar el canvi en el si del PSC. Villaseñor, que assegura que la seva candidatura és 'incòmoda' per a sectors del partit, posa en dubte la neutralitat de les direccions nacional i comarcal en el procés de primàries. Segons Villaseñor, Menéndez ja va tenir la seva oportunitat en la política local quan va ser alcaldable socialista en dues ocasions.

Ferran Villaseñor

Vostè es va presentar el 1999 i el 2003. A vegades, cal fer canvis. Les seves propostes són de passat i les nostres, de futur.


Menéndez s'ha presentat com 'un militant de base' que s'enfronta a l'executiva local del partit. L'exalcaldable en dues ocasions ha destacat la seva 'experiència' i 'solidesa' com a ingredients per 'sacsejar' el PSC, un partit que considera 'en caiguda lliure' a Sant Cugat, situació de la qual ha fet responsable Villaseñor com a primer secretari socialista local. En paral·lel, Menéndez ha negat haver estat allunyat de la política local aquests set anys, ja que, ha remarcat, ha seguit, des d'un alt càrrec de la Generalitat, les decisions que han afectat Sant Cugat, com, per exemple, la declaració del Parc Natural de Collserola.

Menéndez treu credibilitat a les promeses de renovació de Villaseñor presentades en aquesta campanya.

Jordi Menéndez

Vostè ha dirigit el partit aquests anys i el resultat és un grup de dirigents més homogenis però no heu obert el partit. La seva trajectòria deslegitima les seves propostes de renovació.



Pel que fa a aspectes de la política local, Menéndez i Villaseñor coincideixen en la manca de serveis socials a la ciutat. Els dos candidats s'han mostrat favorables a Joan Gaya com a cap de llista a l'EMD de Valldoreix amb la Candidatura Progressista i Catalanista si Montserrat Turu no torna a presentar-se als comicis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.