Valldoreix diu no ser responsable de l'endarreriment de l'entrada de la Generalitat al Consorci


Temes relacionats

Una al·legació de l'EMD de Valldoreix endarrereix l'entrada de la Generalitat al Consorci de Collserola (11/abr/11)


  • Comparteix:

L'EMD de Vallodreix assegura que no són els responsables

L'EMD de Vallodreix assegura que no són els responsables

L'EMD de Valldoreix es treu de sobre les responsabilitats en l'endarreriment de l'entrada de la Generalitat a la gestió del Parc Natural de Collserola. El vocal de Medi Ambient, Pau Alonso, assegura que l'EMD ha presentat les al·legacions per formar part d'aquest òrgan en els terminis marcats per la llei.

La Generalitat no entrarà al Consorci del Parc de Collserola fins passat l'estiu. Aquesta és la conseqüència de la presentació d'una al·legació de l'EMD de Valldoreix per incorporar-se com a novena administració local del consorci, segons va explicar la directora d'Ús Públic del parc, Isabel Raventós. Ara l'EMD respon i assegura que la responsabilitat d'aquest endarreriment no és seva. Ho ha dit el vocal de Medi Ambient, Pau Alonso, a Cugat.cat.

Pau Alonso

La responsabilitat no és de l'EMD. L'únic que ha fet és presentar les al·legacions en el termini legal. És una reivindicació històrica.


Amb tot, ara farà sis mesos que es va declarar la serra Parc Natural i els tràmits institucionals encara estan aturats. A l'espera del pressupost català de 2011, el consorci reconeix que haurà de reduir les seves despeses fins un 20%.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.