Ferran Villaseñor: 'És lamentable que es permeti a García Albiol ser alcalde de Badalona'


  • Comparteix:

Ferran Villaseñor en una imatge d'arxiu

Ferran Villaseñor en una imatge d'arxiu

El primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, ha expressat el seu desacord amb el nomenament de Xavier García Albiol com a alcalde de Badalona. Villaseñor ha destacat que durant la campanya electoral el popular ha mostrat l'extrema dreta del partit. El socialista ha subratllat que no s'han de perseguir els partits, a excepció de Plataforma per Catalunya (PxC), però lamenta l'actitud d'Albiol, i creu que s'ha de crear un cordó de seguretat al voltant d'idees 'racistes i xenòfobes'.

En declaracions a Cugat.cat, el primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, ha explicat que Xavier García Albiol els darrers anys 'ha fet bandera de l'extrema dreta' del Partit Popular. Per aquest fet, Villaseñor ha assegurat que troba 'lamentable' que es permeti que sigui alcalde.

Ferran Villaseñor

Xavier García Albiol ha abanderat l'extrema dreta del PP. I estarà com alcalde de la tercera ciutat més gran de Catalunya.


En un altre ordre de coses, Villaseñor ha aplaudit les paraules de l'excandidat a les primàries socialistes Jordi Menéndez, que recollia Cugat.cat. Menéndez assegurava que ara 'és un més' de l'agrupació local i que no pensa liderar cap alternativa a l'actual direcció i aposta per sumar des d'un 'segon pla'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.