Conesa aposta per cinc grans àrees de govern amb Paraira com a portaveu


  • Comparteix:

Seu de l'Ajuntament

Seu de l'Ajuntament

L'alcaldessa, Mercè Conesa, aposta per cinc grans àrees de govern municipal en el cartipàs, signat aquest dijous. Cristina Paraira serà la mà dreta de Conesa assumint Presidència, Serveis Urbans i les funcions de portaveu. Jordi Puigneró s'encarregarà de Governació, Seguretat, Mobilitat i Tecnologia. Josep Romero assumirà Territori i Sostenibilitat. Carles Brugarolas gestionarà Economia, Empresa i Ocupació, mentre que Susanna Pellicer encapçalarà Serveis a la Ciutadania. La nova estructura del govern municipal passa de sis a cinc tinences d'alcaldia.

Cristina Paraira serà la portaveu municipal i liderarà la tinença d'alcaldia de Serveis Urbans i Presidència, de la qual penjarà la regidoria de Presidència, Relacions Institucionals i Participació Ciutadana, amb Francesc Carol com a responsable.

Jordi Puigneró passa de regidor a tinent d'alcalde de Governació, Seguretat, Mobilitat i Tecnologia. De l'àrea de Puigneró, en dependrà Joana Barbany, que serà regidora de Comunicació, Informació i Atenció Ciutadana.

Josep Romero serà el tinent d'alcalde de Territori i Sostenibilitat, i mantindrà les competències en Comerç. La regidoria d'Urbanisme i Obres, amb Pere Casajoana al capdavant, i la de Medi Ambient i Polítiques Ambientals, amb Joan Puigdomènech, estaran sota el paraigua de Romero.

Carles Brugarolas serà l'home fort en l'àmbit econòmic com a tinent d'Economia, Empresa i Ocupació.

La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, gestionarà directament Gent Gran, Igualtat i Cooperació. De la seva àrea, en dependran les regidories delegades de Cultura i Turisme, amb Xavier Escura; la d'Educació, Universitat i Família, amb Esther Salat, i la de Serveis Socials, Sanitat, Joventut i Habitatge, amb l'independent Raül Grangé.

La regidoria d'Esports i Agermanaments dependrà directament d'alcaldia i Xavier Tizón en serà el regidor responsable. També hi haurà una regidoria adjunta a l'Alcaldia que assumirà Sílvia Cazorla.

Dos tinents d'alcade i cinc regidors tindran dedicació exclusiva, mentre que tres tinents d'alcalde i tres regidors estaran a dedicació parcial.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, destaca la contenció en la despesa en el nou cartipàs i una congelació salarial dels càrrecs electes.

Mercè Conesa

La voluntat és ser els primers a fer una contenció. També congelarem els sous dels càrrecs electes.


La junta de govern local, sota la presidència d'alcaldia, estarà integrada per Cristina Paraira (1a tinenta d'alcalde), Jordi Puigneró (2n), Josep Romero (3r), Carles Brugarolas (4t) i Susanna Pellicer (5è).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.