Àlex Calmó (JNC): 'Recomano a la CUP fer política més seriosa'


Temes relacionats

La CUP demana retirar la bandera espanyola durant la Festa Major per ser 'un símbol de repressió' (24/jun/11)


  • Comparteix:

Calmó, en una imatge d'arxiu

Calmó, en una imatge d'arxiu

El president de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC), Àlex Calmó, demana a la CUP que faci 'política més seriosa' tot i que acabi d'entrar a l'Ajuntament. Calmó ho diu en referència a la demanda de la CUP de treure tant la bandera espanyola com la de la Unió Europea de l'edifici de l'ajuntament durant la Festa Major. El convergent assegura que només oneja la senyera durant aquestes dates.

La CUP va emplaçar l'Ajuntament a suprimir la bandera espanyola i la de la Unió Europea de l'edifici de l'ajuntament durant la Festa Major, de manera que només hi onegi la senyera. Segons la formació independentista, aquestes ensenyes són, respectivament, una representació de l'espanyolisme i el capitalisme que les festes majors dels municipis dels Països Catalans no haurien de simbolitzar.

En declaracions a Cugat.cat, el líder de la JNC, Àlex Calmó, ha 'recomanat' a la CUP que faci 'política més seriosa' i ha recordat que durant la festa grossa només oneja la senyera.


Àlex Calmó

Recomano a la CUP que faci política més seriosa. Sempre ha onejat només la senyera durant la Festa Major.






Calmó també ha acusat la CUP de crear debats 'innecessaris'.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Posats a ser seriosos potser que l'amic Calmó s'informi de que a la façana de l'Ajuntament (per Festa Major) no hi oneja la senyera sinó la bandera de la ciutat. I ja que hi som fora bo que mantinguem cert criteri i coherència i no tornem a penjar la bandera espanyola després de Festes.

Eduard Anguita i Rigola. Enviat el 29/jun/11


"amic" Anguita, tornat al tema de la seriositat; et demano que llegeixis amb atenció la notícia i que escoltis bé les meves declaracions; car el que dic a la notícia és això mateix, per Festa Major oneja la bandera de la ciutat (com cada any s'ha fet) i a la plaça de la Vila només oneja la senyera.

Alexandre Calmo. Enviat el 29/jun/11


No és cert que per Festa Major hagi onejat només la bandera de St. Cugat. Altre anys altres partits ho demanaven i no havien aconseguit que es retirés la bandera espanyola de l'Ajuntament. D'altra banda hem de tenir en compte que si la CUP ha aconseguit 2 regidors és per la bona feina que va fer durant la campanya. De ben segur seguiran treballant per la nostra ciutat de manera seriosa amb objectius clars.

gemma aristoy pujol. Enviat el 30/jun/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.