La JNC celebra el nomenament de Raül Grangé com a regidor de Joventut


  • Comparteix:

Raül Grangé

Raül Grangé

La Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) es congratula que Raül Grangé sigui el regidor de Joventut dins el nou cartipàs municipal. La branca juvenil de CDC ha lloat la tasca des de l'oposició feta per l'exregidor d'ERC i celebra la seva incorporació al projecte de la 'Casa Gran' de CiU.

Segons la JNC, sense Grangé no hauria estat possible dur a terme amb tant consens el projecte que CiU tenia pensat per a Sant Cugat durant el mandat anterior. L'agrupació juvenil de CDC preveu una bona relació amb Grangé durant els propers quatre anys en els que diuen que s'hauran de prendre fortes polítiques dins l'àmbit de Joventut de la ciutat. Entre aquestes mesures, la JNC apunta que vol 'col·laborar enèrgicament' en la definició de la nova sala de concerts i la concessió de permisos per obrir les terrasses fins més tard.

La branca juvenil convergent també ha destacat la feina feta per Esther Salat dins la mateixa regidoria durant el mandat anterior.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Suposo que deu ser la JNC de Sant Cugat ja que a la seu nacional no conèixen al senyor Grangé. Normal que es facin aquestes declaracions quan és un tema impossat des de l'agrupació local de CDC i de UDC. De totes formes veig molt actiu aquest grup de la JNC de la ciutat quan han estat molt temps sense obrir boca. Deu ser que el seu president local ha vist oportunitats.

Miquel Quintana. Enviat el 13/jul/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.