Josep Puig s'oposa de ple a la reducció de serveis al CAP


  • Comparteix:

Josep Puig durant l'entrevista

Josep Puig durant l'entrevista

El president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, assegura que l'entitat i l'Ajuntament faran front comú en contra del possible tancament de serveis als Centres d'Atenció Primària (CAP) de la ciutat. En una entrevista a Cugat.cat, Puig també ha explicat que els pressupostos de l'any vinent prioritzaran els serveis socials, tot i la necessitat d'ajustar-se a la situació econòmica. D'altra banda, el titular de l'EMD ha destacat la bona sintonia amb l'Ajuntament de la ciutat. Mira l'entrevista al president de l'EMD a Cugat tv

El president de l'EMD assegura entendre el tancament del CAP Valldoreix a l'agost per reduir despesa, però s'ha mostrat contundent a l'hora de rebutjar la possible desaparició d'alguns dels serveis que ofereix aquest equipament, fruit de les retallades a sanitat. Escoltem les paraules de Puig durant l'entrevista a l'espai 'Línia directa' de Cugat tv.

Josep Puig

Volem ampliar serveis per als usuaris. Estem en contra de qualsevol retallada en aquest àmbit.



El president de l'entitat descentralitzada també ha traçat les prioritats pressupostàries de cara al proper exercici.

Josep Puig

El pressupost es farà amb mesura per reduir costos. Però no retallarem ni en sanitat ni en educació. Són prioritats.




Durant l'entrevista, Puig ha explicat que des de les eleccions s'ha recuperat l'entesa entre el territori i l'Ajuntament de la ciutat. Josep Puig també ha confirmat que la periodista Tana Collados serà la pregonera de la Festa Major que se celebrarà a mitjans de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.