Freixas deixa la presidència d'ERC i veu en Ingla la candidata a rellevar-lo


  • Comparteix:

Andreu Freixas acompanyat de Mireia Ingla i Joan Tardà en un acte de partit

Andreu Freixas acompanyat de Mireia Ingla i Joan Tardà en un acte de partit

L'actual president d'ERC a la ciutat, Andreu Freixas, deixarà la presidència del partit a principis de setembre coincidint amb la celebració d'una assemblea per renovar l'executiva de la formació republicana a àmbit local. A l'hora d'apuntar substitucions, Freixas no vol postular-se i prefereix deixar el 'terreny lliure' a tothom qui vulgui presentar-se per refer l'executiva. Tot i això, el president de la formació ha destacat la figura de la secretària d'organització de la formació, Mireia Ingla, com 'un valor sòlid i de futur'. Ingla ha valorat aquestes paraules, però no ha afirmat si es presentarà a la presidència de la secció local d'ERC.

L'actual president d'ERC, Andreu Freixas, no tornarà a ser el president local de la formació republicana com a part del procés de renovació que està duent a terme el partit després dels resultats electorals al maig passat. Aquest no serà l'únic canvi a l'executiva local del partit que arran de l'assemblea que se celebrarà a principis de setembre es designaran nous càrrecs.

El president de l'agrupació local d'ERC, Andreu Freixas, ha respost que no es presentarà per presidir el partit a l'assemblea d'aquest setembre en una entrevista a Cugat.cat.

Andreu Freixas

Amb tota seguretat no. Crec que ja s'ha complert una etapa.


De la seva banda, la secretària d'organització ha fet un balanç 'molt positiu' de les paraules de Freixas i ha dit que les tindrà en 'consideració'.

Mireia Ingla

Encara hi ha converses amb la secció local. Si prenc la decisió de presentar-me ho comunicaré primer a la militància.



En aquest sentit, Ingla ha dit que encarà no ha decidit si presentarà candidatura de cara a l'assemblea del setembre, però ha afirmat que comunicarà la decisió a principis d'agost.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.