Jordi Pujol lloa el model de ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

L'expresident de la Generalitat Jordi Pujol posa com a exemple el creixement 'ordenat i de qualitat' de Sant Cugat. Ho ha dit en el marc d'un sopar-tertúlia organitzat per la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) de Sant Cugat. Pujol ha explicat que la bona comunicació de la ciutat, les indústries que hi ha, els espais naturals, l'elevat nombre d'habitatge públic i l'organització d'esdeveniments de qualitat fan del model de Sant Cugat un bon patró de ciutat. D'altra banda, ha subratllat que la situació nacional és complicada, però assegura que 'Catalunya ara té un govern preparat per tirar endavant el país'.

El qui va ser president de la Generalitat durant 23 anys, Jordi Pujol, ha parlat del model de ciutat de Sant Cugat, del qual ha destacat el seu teixit social i el seu govern, responsables de deixar enrere la ciutat dormitori. Pujol ha parlat d'un model de ciutat sòlid.

Jordi Pujol

Hi ha les indústries, els serveis, les zones verdes, l'habitatge protegit. És un bon model.


Pujol ha assegurat que, tot i ser un bon model, probablement no es pot exportar a la resta de municipis del país. En molts casos no tenen espai per créixer com ho ha fet Sant Cugat ni comparteixen característiques.

Pel que fa a la situació nacional, Pujol ha reconegut que és un moment complicat tant per a la Generalitat com pel que fa a les finances públiques. L'expresident ha explicat que el govern espanyol només aplica les polítiques econòmiques que li mana Europa, però en canvi, ha dit que 'Catalunya ara té un govern i un lideratge'.

Jordi Pujol

A Catalunya hi ha govern, que se li podran fer crítiques, però hi és. Quan hi ha crisi sap a qui s'ha de dirigir i l'entoma.



Pujol ha participat aquest divendres en un sopar-tertúlia organitzat per la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) local. El president de la JNC de Sant Cugat, Àlex Calmó, ha explicat els motius del cicle de trobades.

Àlex Calmó

Aquest cercle és a àmbit intern per conèixer els nostres representants polítics. Qui millor que el president Pujol per explicar-nos com pot treballar la JNC.




La primera sessió va comptar amb la participació del conseller de Territori i Sostenibilitat i exalcalde, Lluís Recoder. La cita ha tingut lloc al restaurant del Set Ball.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.