Villaseñor creu que el govern local prioritza els interessos de partit per sobre els ciutadans


Temes relacionats

Villaseñor (PSC): 'M'agradaria votar la reforma de la Constitució' (30/ago/11)


  • Comparteix:

El líder del PSC promet fermesa i propostes en positiu

El líder del PSC promet fermesa i propostes en positiu

El primer secretari i portaveu del PSC, Ferran Villaseñor, ha advertit que el seu partit farà una 'oposició forta i de marcatge' al nou govern municipal. El líder socialista ha manifestat que 'no està satisfet amb la manera que té el govern de tractar les retallades de la Generalitat'. Per Villaseñor, 'l'Ajuntament no està lluitant pel municipi i està fent d'escolanet', però, al mateix temps, ha promès propostes en positiu.

El portaveu ha explicat a Cugat.cat que les idees del seu partit 'aniran molt en la línia que no minvin els serveis de la ciutat'. Segons el PSC, la residència de la gent gran i els canvis en les rendes mínimes d'inserció (PIRMI) són exemples que demostren que CiU s'està arronsant davant les retallades impulsades. Villaseñor ha demanat a l'equip de l'alcaldessa, Mercè Conesa, que se centri en els ciutadans abans que en els interessos del seu partit. Són declaracions a Cugat.cat.

Ferran Villaseñor

L'alcaldessa, l'equip de govern i nosaltres estem, primer de tot , pels ciutadans de Sant Cugat i per damunt d'altres coses. Demanem a CiU que prioritzi els interessos dels santcugatencs.


El primer secretari del PSC reconeix que és 'complicat' anar en contra d'unes directives marcades pel partit, però lamenta que el nou govern municipal 'prioritzi altres coses abans que Sant Cugat'. Villaseñor també ha reflexionat sobre la situació del partit socialista tant a àmbit local com català. Segons ell, cal que el partit torni a ser útil per als electors i reconnecti amb el seu electorat catalanista. Villaseñor considera que CiU ha estat 'molt hàbil' i els ha 'pres' la imatge de partit catalanista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.