Cáceres, Escudero, Gutiérrez i Sanjuán entren a l'executiva del PSC


  • Comparteix:

El partit socialista veu en els nous membres la manera per millorar la presència territorial

El partit socialista veu en els nous membres la manera per millorar la presència territorial

El PSC ha reforçat la seva executiva local nomenant quatre nous membres del partit en l'assemblea de l'agrupació que ha tingut lloc aquest dijous. Miquel Cáceres, Bernat Escudero, David Gutiérrez i Mireia Sanjuán són les noves incorporacions a l'executiva socialista. D'altra banda, l'assemblea també ha elegit cinc membres de la formació per representar la secció local al congrés nacional del PSC, entre ells els regidors, Ferran Villaseñor i Pere Soler.

Amb aquests nous membres, els socialistes volen millorar la presència territorial coincidint amb la creació dels consells de barri. El nou secretari d'Organització és Miquel Cáceres amb Bernat Escudero com a adjunt de la secretaria. El nou secretari d'Acció Política i Coordinació Territorial és David Gutiérrez i la nova vocal és Mireia Sanjuán.

D'altra banda, el PSC també ha elegit els representants dels socialistes santcugatencs pel 12è congrés del partit, que tindrà lloc al desembre. Del total de 15 membres, la delegació anirà presidida pel primer secretari Ferran Villaseñor, a més de Pere Soler, Miquel Cáceres, Bernat Escudero i Silvano Bendinelli.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.