CIU acusa la Candidatura de Progrés d'incorporar 'excessius' càrrecs de confiança del PSC


  • Comparteix:

El grup de CiU a Valldoreix ha criticat que el progressiu augment de càrrecs de confiança de l'EMD comporti una major presència del PSC a l'entitat. Per la seva banda, la presidenta de l'EMD ha assegurat que aquests serveis no es contracten per afinitat política, cosa que sí es va fer, diu, a l'anterior govern de CiU.

El darrer ple de l'entitat municipal ha aprovat amb els vots a favor de la Candidatura de Progrés, el nomenament del nou coordinador de serveis municipals que recau en la persona de Ferran Villaseñor

Arran d'aquest nomenament, el grup de CiU ha retret a l'equip de govern que el que consideren un increment en els càrrecs de confiança acabi donant més presència als socialistes en el si de l'entitat. Escoltem el vocal de CiU, Marc Monells:

Marc Monells

No ens posem amb què els seus càrrecs de confiança siguin de la seva mateixa afinitat política, sinó en l'increment dels mateixos


Per la seva banda, la presidenta de l'EMD, Montse Turu, ha deixat clar que els càrrecs de confiança s'han escollit en funció de la vàlua professional i no pas per la seva ideologia. Turu ha aprofitat l'avinentesa per qüestionar els criteris de selecció emprats per l'antic govern, encapçalat per CiU:

Montse Turu

Expliqui'm perquè van posar a Xavi Cortés com a gerent de l'EMD quan no tenia cap tipus d'experiència


El ple del mes d'octubre va aprovar el nomenament de Ferran Villaseñor com a coordinador de serveis municipals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.