El ple avança en l'adequació de la finca de La Reserva per a ús comercial


  • Comparteix:

Imatge actual de l'edifici de l'antic Hotel La Reserva / Font: Google Maps

Imatge actual de l'edifici de l'antic Hotel La Reserva / Font: Google Maps

Tots els partits presents al ple d'aquest dilluns han aprovat de forma provisional la modificació puntual del Pla General Metropolità (PGM) a la zona de l'edifici de La Reserva, a Valldoreix, per adequar els terrenys a ús comercial. L'operació també preveu la construcció d'un edifici adjacent de 2.600 metres quadrats, que no impedirà la vista de La Reserva, a l'avinguda de Mossèn Jacint Verdaguer.

El tràmit aprovat al ple reforçarà l'àrea de centralitat de Valldoreix, ja que l'àmbit modificat es troba al costat de la Nau de Cultura i a prop de l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) del territori.

La proposta d'aprovació de la modificació provisional del PGM d'aquest àmbit ha rebut dues al·legacions que han estat descartades. La primera posava en qüestió el tràmit municipal al·legant que xocava amb el fet que la finca forma part del Catàleg Patrimonial de Valldoreix, cosa que ha descartat el regidor d'Urbanisme i Obres, Pere Casajoana.

El mateix regidor també s'ha referit a la segona al·legació rebutjada, que denunciava que els terrenys estaven afectats per una sentència per unes obres al passeig de Sant Francesc. Casajoana ha assegurat que una reparcel·lació prèvia de La Reserva no fa constar aquesta sentència.

El tràmit urbanístic s'ha efectuat a petició de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.