El PSC es desmarca del fitxatge de Gausa per la Diputació


Temes relacionats

Conesa fitxa l'excap de llista del PSC Salvador Gausa a la Diputació (23/gen/12)


  • Comparteix:

Salvador Gausa en imatge d'arxiu

Salvador Gausa en imatge d'arxiu

El PSC es desvincula de la incorporació de l'excandidat socialista a l'alcaldia Salvador Gausa a l'equip d'administració de Mercè Conesa a la Diputació de Barcelona com a càrrec de confiança. El primer secretari de la formació, Ferran Villaseñor, ha assegurat que el fitxatge de Gausa no forma part de cap acord polític amb CiU, i ha explicat que té previst reunir-se amb Gausa la setmana que ve per escoltar les seves raons. De moment, Villaseñor no s'ha pronunciat sobre si l'exalcaldable hauria d'abandonar o no la militància del partit.

El líder socialista ha remarcat que el PSC no té 'res a veure' amb aquesta contractació.

Ferran Villaseñor

Qui cregui que això és un pacte entre CiU i el PSC s'equivoca interessadament.


Actualment, Gausa segueix sent militant del PSC i viceprimer secretari de la Federació Vallès Oest. Segons Villaseñor, la decisió final sobre la pertinença de Gausa al PSC pertany al mateix implicat i a la Comissió de Garanties de la Federació, que té la potestat de destituir-lo de les seves responsabilitats al partit i fins i tot expulsar-lo com a militant si ho considera convenient.

La polèmica es produeix després que Salvador Gausa, excap de llista del PSC a la ciutat, hagi estat nomenat coordinador de Benestar Social de la Diputació de Barcelona, un càrrec designat per la vicepresidenta de l'àrea d'Atenció a les Persones, Mercè Conesa. De fet, Gausa ja treballava la Diputació mentre era governada pels socialistes, com a cap del servei d'avaluació i qualitat, i en la seva nova tasca com a càrrec de confiança de CiU rebrà una retribució anual de 75.000 euros bruts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.