La CUP demana obrir les instal·lacions de les escoles per a usos socials


Temes relacionats

La Guitza accepta celebrar el Quinto a la sala del tennis taula del Pav1 (13/des/11)


  • Comparteix:

La formació vol que la ciutat se sumi al projecte 'Escoles Obertes'

La formació vol que la ciutat se sumi al projecte 'Escoles Obertes'

La CUP demanarà en una moció que Sant Cugat cedeixi les instal·lacions de les escoles en horaris no lectius a les entitats perquè la ciutat integri el projecte 'Escoles Obertes', al qual s'han adherit diverses localitats. El partit pretén adequar el reglament actual d'ús social d'edificis dels centres d'educació infantil i primària a les necessitats reals dels col·lectius per solucionar la manca d'espais on desenvolupar activitats.

Segons la formació independentista, la greu mancança d'espais municipals polivalents disponibles per a entitats és un fet a Sant Cugat que es podria solucionar de manera puntual amb les instal·lacions d'escoles que estan en desús fora de l'horari lectiu i d'activitats extraescolars. La membre de la CUP Alba Johé ho explica a Cugat.cat.

Alba Johé

No pensem que sigui la fórmula definitiva, però pot cobrir la mancança que hi ha.


D'aquesta manera, la formació vol que Sant Cugat se sumi a les ciutats que integren el projecte 'Escoles Obertes'. A més, la CUP demanarà, a través d'una moció al ple municipal d'aquest febrer, que s'equipari el reglament d'usos socials dels edificis i instal·lacions i serveis dels col·legis d'educació infantil i primària a les necessitats reals de les entitats.

En aquest sentit, el partit també vol que es faci partícep de l'adequació del reglament a la Coordinadora d'Entitats de Cultura Popular i Tradicional i al Consell de Cultura, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.