L'Ajuntament negociarà amb els centres educatius la possible cessió d'espais a les entitats de la ciutat


Temes relacionats

La CUP demana obrir les instal·lacions de les escoles per a usos socials ( 7/feb/12)


  • Comparteix:

Les entitats podrien disposar de les escoles per celebrar-hi activitats

Les entitats podrien disposar de les escoles per celebrar-hi activitats

L'Ajuntament negociarà amb les direccions dels centres docents santcugatencs la possibilitat que cedeixin els seus espais a les entitats de la ciutat que ho sol·licitin, sempre que ho permetin els horaris de les escoles. L'acord prové d'una moció presentada per la CUP en el ple d'aquest dilluns i aprovada per unanimitat amb esmenes de CiU.

L'objectiu és consensuar una graella que inclogui les franges horàries disponibles de cada centre docent i un reglament comú de cessió i d'adjudicació d'aquests espais en funció del tipus d'activitats i de l'avaluació de la despesa que pot generar. L'acord inclouria les regidories d'Educació i Cultura, les direccions i les Associacions de Pares i Mares (AMPA) de les escoles, la Coordinadora d'Entitats i la Coordinadora de Cultura Popular i Tradicional.

La moció, modificada amb les esmenes presentades per CiU, ha estat aprovada per unanimitat. El portaveu de la CUP Guim Pros ha explicat l'objectiu de la moció.

Guim Pros

Les persones de la CUP també formem part d'entitats i col·lectius i sabem que costa trobar espais a la ciutat.



De la seva banda, el regidor de Cultura, Xavier Escura, ha explicat el motiu pel qual el seu grup ha presentat les esmenes.

Xavier Escura

No es pot regular aquesta activitat social en els centres educatius sense tenir en compte l'opinió i l'acord de les seves direccions.




En cas que s'arribi a un acord amb els centres docents, les entitats santcugatenques inscrites en el Registre d'Entitats Municipals podran solicitar la cessió puntual d'algun centre educatiu per dur-hi a terme les seves activitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.