La uaSC reclama sales d'estudi que no suposin cap cost per a l'Ajuntament


Temes relacionats

Esade obre aquest mes dues sales d'estudis per a tots els universitaris ( 9/gen/12)


  • Comparteix:

Durant la roda de premsa

Durant la roda de premsa

La plataforma Un altre Sant Cugat (uaSC) reclama que la ciutat tingui una sala d'estudi a cost zero per a l'Ajuntament. La formació qualifica d''inexplicable i inacceptable' que el consistori hagi llogat diverses aules d'estudi a Esade perquè els alumnes poguessin preparar els examens del primer quadrimestre amb un lloguer de 3.000 euros mensuals, segons la uaSC. La plataforma considera insolidària la postura del campus empresarial respecte els estudiants.

La uaSC considera que Sant Cugat té una mancança de sales d'estudis, sobretot atenent el volum d'estudiants de la ciutat. La plataforma reclama a l'Ajuntament sales d'estudi grans i petites amb connexions wi-fi, obertes les 24 hores del dia i on es pugui fer silenci.

La formació s'ha mostrat indignada pel fet que l'Ajuntament hagi pagat a Esade un lloguer de 3.000 euros mensuals per les aules que l'equipament va obrir als estudiants per preparar els exàmens del primer quadrimestre. Una situació que ha lamentat el portaveu de la plataforma, Jaume Massanés, fent al·lusions a la participació del consistori en el consell d'administració d'Esade.

Jaume Massanés

No podem entendre que una institució educativa de luxe com EsadeCreapolis no tingui recursos per donar un servei gratuït.




Un altre Sant Cugat (uaSC) considera que la Casa de Cultura o els recintes d'algunes escoles podrien donar resposta a les necessitats de la ciutat.

Segons Esade, l'Ajuntament té una participació del 5'4% en l'accionariat de l'equipament. En canvi, la uaSC eleva aquesta participació municipal a un 11'2%.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.