Joventut nega que Esade hagi cobrat per cedir aules d'estudi


Temes relacionats

La uaSC reclama sales d'estudi que no suposin cap cost per a l'Ajuntament (22/feb/12)

Més de 450 alumnes fan servir les aules d'Esade en època d'exàmens ( 1/feb/12)

Esade obre aquest mes dues sales d'estudis per a tots els universitaris ( 9/gen/12)

Els universitaris de la ciutat podran utilitzar les aules d'estudi d'Esade durant un mes (28/des/11)


  • Comparteix:

El regidor, en una imatge d'arxiu

El regidor, en una imatge d'arxiu

El regidor de Joventut, Raül Grangé, ha assegurat que Esade no ha cobrat per la cessió d'aules d'estudi, tal com ha denunciat la plataforma Un altre Sant Cugat (uaSC). Grangé ha explicat que la utilització de les instal·lacions ha tingut un cost de 3.400 euros que l'Ajuntament ha destinat a la difusió de la iniciativa, la contractació d'una persona en atur per coordinar l'espai i al pagament d'hores extres de la vigilància fora de l'horari habitual de funcionament de les aules.

El titular de Joventut ha sortit al pas de les crítiques de la uaSC, que acusava l'Ajuntament de gastar-se 3.000 euros mensuals en el lloguer d'aules a Esade. Raül Grangé ha afirmat que l'escola de negocis mai no ha cobrat per la cessió, durant tres setmanes de gener, d'aquestes instal·lacions.

El regidor ha explicat que l'ús de les aules ha constituït un cost de 3.400 euros per a despeses bàsiques de promoció de la iniciativa, contractació d'una persona per coordinar l'espai i hores extres del vigilant de les aules, quan aquestes estaven obertes fora del seu horari habitual. En virtut d'aquestes dades, Grangé ha demanat a la uaSC més rigor a l'hora de fer acusacions. Són declaracions a Cugat.cat.

Raül Grangé

Les hores extres, la vigilància i la difusió de la iniciativa. Aquesta ha estat la despesa. Demanaria més rigor a la uaSC.


El regidor de Joventut ha aprofitat per recordar que 450 estudiants han utilitzat les aules d'estudis cedides per Esade per preparar examens al mes de gener. Davant aquest resultat, l'àrea de Joventut i Esade es reuniran la setmana vinent per estudiar repetir l'experiència de cara a les proves de selectivitat.



  • Comparteix:

COMENTARIS

http://www.radiosantcugat.cat/noticies/Societat/70658.htm/els_universitaris_de_la_ciutat_podran_utilitzar_les_aules_d_estudi_d_esade_durant_un_mes_ A banda del cost de 3.000 euros que l'Ajuntament haurà d'aportar a Esade en concepte d'aquesta ampliació horària................. Parlem de rigor ?

Jaume Massanés i Papell. Enviat el 23/feb/12


Sr Grangé en el darrer ple el representant del PSC li va dir que no té credibilitat i ara entenc que té tota la raò. Com pot tenir credibilitat si el mes de Desembre diu que te un cost de 3000 € que s'han de donar a esade i ara diu que no que només són costos interns. Ens demana rigor, vosté, vosté ens demana rigor que cada cop que fa una manifestació només reflexa improvisació, manca de rigor, total absència de veracitat. Permetim que li digui que vosté és una farsa de regidor, és un home capaç de molt per poder seguir tenint cadira, és un home sense criteri, sense objectius plurals. Li demano humilment que dimiteixi i deixi que el seu lloc l'ocupi algú més vàlid, la nostra ciutat li agrairà.

vicenç valls i mercadé. Enviat el 23/feb/12


des de que estic jubilada que segueixo prou les noticies locals com per veure que aquest senyor esta fent una bona feina com a regidor. El millor que ha fet peró, es engegar a dida als d´ERC, que pel que sé ja en porten uns quants que se´n han d´anar perque allò es una olla de grills. Que es pot esperar d´uns que es diuen independentistes i fan president a en Montilla? Em sobta també, jo que soc nova en aquests forums la facilitat d´insult i desqualificació , fins i tot personals com fa aqui el Sr. Valls. Aquest senyor, que intuieixo que es de la corda dels que va fer president en Montilla enlloc de llegir-se les noticies com l´interessa, s´hauría de preguntar el perque la majoria d´independentistes no votem a aquests partits que se´n diuen i que com podem veure en els seus comportaments no son mes que una colla d´inmadurs de comportament infantil i maleducat. Pobre Catalunya¡¡

Teresa Boldu i Fornons. Enviat el 24/feb/12


Sra Boldu li respecto l'opinió sobre la feina del sr Grangé. Només dir-li que jo no soc ni del PSC, ni de ICV ni de ERC. Sobre les desqualificacions i insults crec que vosté no ha llegit el meu comentari doncs no hi ha cap paraula que es pugui contemplar com insult sinó com a simple representació dels fets del Sr Grangé. Per cert crec que cada persona té dret a llegir les notícies des de la seva prespectiva o es que potser vosté no ho ha fet.

vicenç valls i mercadé. Enviat el 24/feb/12


Senyora Teresa Boldu com es diu col · loquialment esteu pixant fora de test. Crec que s'ha equivocat de notícia. Respecte a les seves critiques cap a ERC o a altres persones li aconsello parli amb ells abans de criticar el que no se sap. Sempre és bo conèixer la versió dels dos bàndols i no només d'un, veritat que m'entén?

Joan Serrallonga. Enviat el 24/feb/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.