Xavier Martorell incorpora cares noves a la candidatura per presidir CDC


Temes relacionats

Jordi Puigneró no repetirà com a president local de CDC (18/abr/12)

Xavier Martorell creu que el govern afrontarà el deute que té amb els consistoris (12/abr/12)

Xavier Martorell: 'M'hauria agradat ser candidat a l'alcaldia' (22/feb/11)


  • Comparteix:

Martorell presentarà candidatura per presidir la secció local de CDC

Martorell presentarà candidatura per presidir la secció local de CDC

L'exregidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Martorell, elabora un equip que combina cares noves i figures de pes del partit per optar a presidir la secció local de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC). L'actual director general d'Anàlisi i Prospectiva de la Generalitat presentarà candidatura a l'assemblea de militants que la formació celebrarà el segon dimarts de maig per elegir nou president. Martorell ha explicat a Cugat.cat que no li consta que hi hagi més candidats i ha aclarit que, ara per ara, descarta encapçalar les llistes de CiU a les eleccions municipals.

Martorell ha explicat que la seva voluntat és fer que la secció local sigui més propera i més assequible a la ciutadania. Per aquest motiu, Xavier Martorell creu que s'han de crear més mecanismes d'implicació social.

L'exregidor de Seguretat Ciutadana ha afirmat que vol tornar a la vida municipal pel 'compromís' que té amb la ciutat i ha dit que està acabant de definir la candidatura que liderarà. Són declaracions a Cugat.cat

Xavier Martorell

Encara no puc avançar tot l'equip perquè no el tinc del tot tancat. Hi haurà noves cares i cares més conegudes.


Martorell, que quan va acabar el mandat de regidor va expressar la voluntat de ser alcalde, diu ara que la seva il·lusió és ser el president de CDC tot i reconéixer que ser alcalde 'sempre és la il·lusió de qualsevol persona que es dedica a la política municipal'. Martorell ha volgut deixar clar que donarà ple suport al llarg d'aquests anys a l'alcaldessa Mercè Conesa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.