La uaSC crearà el web de participació ciutadana Gent de Sant Cugat


  • Comparteix:

La uaSC ha fet un any

La uaSC ha fet un any

Un altre Sant Cugat (uaSC) posarà en marxa al juny un web de participació ciutadana per vehicular les necessitats dels santcugatencs. La nova plataforma, anomenada Gent de Sant Cugat, tindrà un canal de vídeo on els usuaris podran penjar les seves denúncies. D'altra banda, la formació obrirà línies de col·laboració amb partits integrats per ciutadans com Alternativa Ciutadana de Rubí (ACR) i Compromís per Cerdanyola.

Un any després de la seva constitució, la uaSC ha fet valoració de la feina feta en una roda premsa al local Tarta Tatin, tot marcant el full de ruta a seguir a partir d'ara. L'acció principal és la creació de la pàgina web Gent de Sant Cugat, que es posarà en marxa el mes vinent. Es tracta d'una plataforma de participació ciutadana on els veïns de la ciutat podran fer arribar les seves queixes i opinions a través de múltiples formats. En dóna més detalls el membre de la formació Jordi Andreu.

Jordi Andreu

És un canal d'internet on els santcugatencs podran dir la seva sense cap tipus de censura.




A més, la formació obrirà línies de col·laboració amb les formacions independents veïnes Alternativa Ciutadana per Rubí i Compromís per Cerdanyola per tractar temes que afecten les tres ciutats. El portaveu de la uaSC, Jaume Massanés, destaca l'auge de partits independents provinents del món associatiu en diferents localitats catalanes.

Jaume Massanés

Cada vegada més la gent busca partits nous que siguin més propers i que no tinguin vincles previs.




Els plans de futur del partit passen també per potenciar la implicació dels santcugatencs en la vida política de la ciutat. Amb aquesta finalitat, la uaSC facilitarà informació d'interès públic als ciutadans, crearà el web Gent de Sant Cugat i posarà en marxa diferents taules de debat.

El seguiment dels consells de barri continuarà sent una constant en les accions de la formació, que considera 'un exercici de burla ciutadana' la poca participació que han tingut fins ara.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.