L'EMD enceta el camí per engegar l'administració electrònica


  • Comparteix:

Moment de la junta, aquest dijous

Moment de la junta, aquest dijous

L'EMD de Valldoreix ha iniciat els tràmits per dotar el territori d'una seu electrònica que permeti els ciutadans fer gestions amb l'administració valldoreixenca a través d'Internet. Per fer-ho possible la junta de veïns d'aquest dijous ha aprovat de forma inicial el reglament i l'ordenança de creació i funcionament de la seu i registre electrònics, avalats per un conveni de col·laboració amb el Consorci d'Administració Oberta de Catalunya (AOC). Tots els acords s'han fet per unanimitat.

Amb l'arribada de la seu electrònica a Valldoreix, els ciutadans del territori podran millorar les gestions del dia a dia amb l'EMD. Entre d'altres coses, els valldoreixencs podran accedir als edictes i documents públics i fer suggeriments i queixes.

El primer pas per fer realitat l'administració electrònica ha estat l'aprovació d'un conveni de col·laboració amb el Consorci AOC per a la utilització dels serveis de seu i tauler electrònics. Laura Baldoví és vocal de Serveis Interns i Comunicació.

Laura Baldoví

És un seguit de mecanismes que ens permet accedir a la informació


La iniciativa també s'ha acompanyat de l'aprovació inicial del reglament i l'ordenança de creació i funcionament de la seu i el registre electrònics. Aquests acords han tirat endavant de forma unànime amb els vots de CiU-Actuem, la Candidatura de Progrés i Catalanista de Valldoreix (CPCV) i el PP.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.