Els socialistes fan una crida a participar a la manifestació contra les retallades


Temes relacionats

Les mesures de Rajoy no deixen ningú indiferent (11/jul/12)


  • Comparteix:

Els membres del PSC Michael Cáceres, Ferran Villaseñor i Pere Soler

Els membres del PSC Michael Cáceres, Ferran Villaseñor i Pere Soler

El PSC fa una crida als ciutadans santcugatencs perquè se sumin a la manifestació d'aquest dijous contra les últimes mesures aprovades pel govern de Mariano Rajoy. L'acte, convocat pels sindicats CCOO i UGT, té lloc aquest dijous a dos quarts de vuit del vespre a la Ronda de Sant Pere de Barcelona. El punt de trobada dels socialistes santcugatencs és la cruïlla entre aquest carrer i el Passeig de Gràcia a les set de la tarda.

El partit considera que el nou paquet de mesures d'estalvi i recaptació del govern del PP és un 'cop de destral' a l'estat del benestar, que se suma a les retallades anteriors efectuades pels mateixos populars i CiU. El primer secretari del PSC, Michael Cáceres, considera que el PP ha anat massa lluny amb la seva política de retallades.

Michael Cáceres

Creiem que el govern del PP està prenent unes mesures massa dràstiques que ataquen l'estat social que defensem la majoria de ciutadans.


El PSC ja es va a sumar a la manifestació del Dia Internacional del Treball, on també va alertar del perill de retallar en serveis socials, una mesura que segons el partit amenaça els treballadors i el mateix estat del benestar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.