Un dinar popular i una bastonada, noves propostes de la Festa per la Unitat Popular


Temes relacionats

Isabel-Clara Simó i Altermercat s'afegeixen a la Festa per la Unitat Popular (23/ago/12)


  • Comparteix:

La 1a Festa per a la Unitat Popular clourà amb la projecció del documental 'Operación Garzón contra l'independentisme català'

La 1a Festa per a la Unitat Popular clourà amb la projecció del documental 'Operación Garzón contra l'independentisme català'

Un debat polític és el principal acte d'aquesta segona jornada de la 1a Festa per a la Unitat Popular, que comptarà amb representants d'altres CUPs del territori, així com de membres de les Candidatures Alternatives del Vallès (CAV). També hi assistirà un representant de l'esquerra abertzale i un representant de la CGT a l'empresa HP. Aquests actes s'engloben sota el lema 'Si lluitem el futur és nostre!' i estan organitzats per la CUP, la Guitza, Endavant-Osan i Arran.

El passeig de la Torre i la plaça de Rei acolliran aquest matí, a partir de les 10, la Fira d'entitats socials i cooperatives. La festa continua amb un dinar popular a les dues de la tarda i una xerrada a les cinc, 'Candidatures Alternatives, des dels municipis construïm l'alternativa'. La jornada segueix amb una bastonada popular a les sis de la tarda i un sopar popular a dos quarts de nou del vespre.

El plat fort, però, arriba a dos quarts de 10 de la nit amb un acte polític que tindrà lloc a la plaça del Rei. En aquest acte, hi assistiran l'alcalde de la CUP de Navàs, Jaume Casals; la membre de la CUP Sant Cugat Núria Gibert i el membre de l'esquerra abertzale Iñaki Gil de San Vicente, entre d'altres. El segon dia de la 1a Festa per a la Unitat Popular clourà amb un concert de Brams i At-Versaris a partir de les 10 de la nit.

Des de la CUP, un dels seus membres, Aniol Pros, ha destacat també les activitats en dies laborables, on han afegit novetats com la presentació d'Altermercat i la presència de l'escriptora Isabel-Clara Simó.

Aniol Pros

El 12 tenim la projecció d''Operación Garzón', el 13 la xerrada sobre el decreixement, i hem incorporat el dia 10 la presentació de la cooperativa de consum i serveis dels Vallesos, Altermercat.


Els concerts, els actes populars, les xerrades i els actes de cultura popular conformen la 1a Festa per a la Unitat Popular, que es continuarà celebrant dilluns, dimecres i dijous de la setmana vinent al Terra Dolça, el Teatre la Unió i la Casa de Cultura.

La xerrada 'Apostem pel decreixement', una presentació de la cooperativa de consum i serveis o la projecció del documental 'Operación Garzón contra l'independentisme català', entre d'altres, complementen l'agenda dels propers dies de la 1a Festa per a la Unitat Popular.

Durant cada dia de la festa, els ciutadans poden rebre informació a través del Twitter a #FUPstc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.