Presència santcugatenca a la manifestació de Madrid contra les retallades


  • Comparteix:

ICV-EUiA, present a la manifestació de Madrid contra les retallades / Font: Joan Coscubiela

ICV-EUiA, present a la manifestació de Madrid contra les retallades / Font: Joan Coscubiela

Més de 80 militants d'ICV-EUiA al Vallès Occidental han participat en la manifestació que ha tingut lloc a Madrid aquest dissabte per protestar contra les retallades del govern espanyol i en defensa dels serveis públics. La representació local a la cita ha estat encapçalada pel portaveu d'ICV-EUiA, Joan Calderon, en una marxa convocada per més de 150 sindicats i entitats socials.

La marxa ha posat de relleu l'afectació directa que les reduccions pressupostàries en serveis públic com la sanitat i l'educació suposen per a la ciutadania. Més de 150 sindicats han generat el motor d'una mobilització que es presenta com un preludi de majors mobilitzacions durant la tardor.

El portaveu d'ICV-EUiA a Sant Cugat, Joan Calderon, ha estat el representant local a la manifestació. Calderon ha acompanyat els més de 80 militants ecosocialistes adherits a la convocatòria, entre ells, membres de l'executiva comarcal del partit, portaveus i regidors de diverses poblacions catalanes.

La manifestació s'ha dividit en territoris i sectors professionals per trobar-se al punt final de la cita, la plaça Colón de Madrid.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.