Conesa aplicarà les retallades de l'Estat als treballadors municipals 'per llei'


Temes relacionats

Els treballadors de l'Ajuntament demanen la suspensió de les darreres retallades (28/set/12)


  • Comparteix:

Les retallades de Rajoy afectaran tot el personal dels serveis municipals

Les retallades de Rajoy afectaran tot el personal dels serveis municipals

L'alcaldessa, Mercè Conesa, no pensa fer marxa enrere a l'hora d'aplicar els ajustos que ordenen els decrets del govern espanyol en l'àmbit de la funció pública, tal com demanen els treballadors municipals. L'alcaldessa ha dit que 'la llei s'ha d'aplicar' i que les retallades no només afectaran aquest col·lectiu d'empleats sinó també els regidors i els alts càrrecs.



En una entrevista a 'Línia directa amb l'alcaldessa' de Cugat tv, Conesa s'ha mostrat rotunda a l'hora d'assegurar que l'Ajuntament farà efectiva les mesures de contenció que reclamen els recents decrets de l'executiu espanyol. Davant les queixes dels empleats municipals, que asseguren que veuran reduït el seu sou en un 30% en els últims anys i augmentada la seva dedicació, Conesa respon que 'la llei s'ha d'aplicar' i que el decret afectarà el conjunt de treballadors municipals, incloent-hi els regidors.

Mercè Conesa

Hem d'aplicar la llei i per tant se'ls aplicarà aquesta retenció al conjunt de treballadors, i també als directius i, així ho he proposat, als regidors.


L'alcaldessa també ha explicat que els ajustos ja s'han aplicat al conjunt de mestres del Patronat Municipal d'Educació, que tenen com a referència el conveni col·lectiu d'Educació de la Generalitat.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Esclar!!! Igualment totes les sentències han de complir-se "per llei", i totes les lleis han de complir-se "per llei"... pero aquesta dona ja ha demostrat varies vegades que no es creu els seus propis arguments...

Estanislau Vives Serra. Enviat el 28/set/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.