El PSC reclama lligar eficiència energètica i ocupació


  • Comparteix:

La Biomassa és una font renovable que ajuda a pal·liar el dèficit energètic

La Biomassa és una font renovable que ajuda a pal·liar el dèficit energètic

El PSC demana la creació d'un Pla Local per a la implantació de la biomassa com a nou sistema energètic en els equipaments municipals. D'aquesta manera, els socialistes aposten per donar sortida a les restes naturals que es troben als sotaboscos de les zones forestals de Sant Cugat. El regidor Pere Soler ha explicat en roda de premsa que amb aquesta proposta s'enllaça neteja, ocupació i eficiència energètica.

La idea del PSC passa per fer, primer, un estudi de viabilitat econòmica i d'eficiència energètica per tirar endavant aquest pla d'implantació de la biomassa. Segons els socialistes és possible donar sortida a totes les restes que actualment es troben al sotabosc de les zones forestals públiques i privades i tractar-les per crear aquesta font renovable per pal·liar el dèficit energètic actual. El regidor Pere Soler ha explicat que més enllà de buscar una eficiència energètica, la seva proposta també passa per oferir nous plans d'ocupació i de formació.

Pere Soler

Estem parlant de plans d'ocupació, d'activació econòmica del municipi, per tant, més ingressos, menys atur, millorar el medi mabient, minvar les emissions de CO2 a l'atmosfera...


En aquest sentit, el PSC aposta perquè la gestió d'aquests residus es faci des de la planta de compostatge i deixalleria de Can Calopa.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.