El PP es manifestarà avui contra la independència de Catalunya


  • Comparteix:

Cartell de la proposta / Font: Plataforma D'Espanya i Catalans

Cartell de la proposta / Font: Plataforma D'Espanya i Catalans

La secció local del PP estarà present a la manifestació d'aquest divendres a favor d'Espanya i en contra de la independència de Catalunya que ha organitzat la plataforma 'D'Espanya i catalans'. Així ho ha afirmat el regidor popular, Bruno de Salvador, al programa 'El Gall del Monestir' de Cugat.cat (91.5 FM). La mobilització, amb el lema 'Dóna-li la volta', tindrà lloc a la plaça Catalunya de Barcelona a partir de les onze del matí.

El Partit Popular de Sant Cugat, tal com ha anunciat el regidor Bruno de Salvador, assistirà a la concentració d'aquest divendres que vol aplegar tots els catalans que també se senten espanyols.

Bruno de Salvador

El PP de Sant Cugat anirà a la manifestació.


El PSC ha negat l'assistència a aquesta concentració tal com havia afirmat de Salvador.

Durant la passada Diada Nacional, el PP no va participar en les ofrenes florals i va lamentar el to reivindicatiu de l'Onze de Setembre i la participació de partits com CiU a la manifestació independentista.

L'organització de la manifestació, aixoplugada sota la plataforma 'D'Espanya i catalans', vol impedir que partits ultres com Falange o la Plataforma per Catalunya 'instrumentalitzin' la concentració i se sumin a una convocatòria que compta amb el suport del PP i Ciutadans.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Doneu la volta i no torneu ¡¡

Joan Serrallonga. Enviat el 12/oct/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.