Puig nega que hi hagi 'ineficiència i duplicitat' de serveis i aposta per l'EMD


Temes relacionats

Els partits, a favor de redefinir el pacte entre Sant Cugat i Valldoreix ( 7/nov/12)

L'interventor de l'Ajuntament obre la porta a la supressió de l'EMD ( 5/nov/12)


  • Comparteix:

Josep Puig

Josep Puig

El president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, qualifica de 'sortida de to' l'informe de l'interventor de l'Ajuntament que va proposar fa una setmana la supressió d'aquesta administració. Puig considera que, tot i el posicionament del tècnic municipal, l'important és que l'equip de govern de Sant Cugat i altres partits aposten per la continuïtat de l'EMD i estan en desacord amb el criteri de l'interventor.

Durant una entrevista amb Cugat.cat, el president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, ha dit que les paraules de l'interventor municipal no tenen 'ni solta ni volta' i que la seva administració 'no li fa ni cas'.

Josep Puig

Em sembla que és una sortida de to que no té ni solta ni volta. Queda molt clar que el que ell va dir no se li va tenir en compte i des de l'EMD no li fem ni cas.


Puig nega que hi hagi 'ineficiència' a l'EMD i assegura que la seva administració dóna uns serveis més propers al ciutadà. A més, afegeix que lluny del que deia l'interventor no existeix una duplicació de serveis i que ja n'hi ha de mancomunats.

Puig també s'ha mostrat partidari d'organitzar una consulta ciutadana per decidir el futur de Valldoreix tot i que no n'ha especificat ni la pregunta ni la data.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.