La Junta de Portaveus convoca una concentració contra la llei Wert d'Educació


  • Comparteix:

El ministre ha presentat el seu projecte, que ha aixecat un fort rebuig social / Font: ACN

El ministre ha presentat el seu projecte, que ha aixecat un fort rebuig social / Font: ACN

La Junta de Portaveus ha acordat convocar aquesta tarda una concentració de rebuig contra l'avantprojecte de llei d'Educació impulsat pel ministre José Ignacio Wert. L'acte reivindicatiu està previst a dos quarts de set de la tarda davant l'ajuntament. La proposta compta amb el suport de tots els grups municipals amb representació al consistori, tret del PP. D'aquesta manera, Sant Cugat se suma a la cinquantena de poblacions que també han convocat concentracions similars aquesta tarda. (Seguirà ampliació)

Somescola.cat ha convocat aquest dilluns concentracions en diverses poblacions de Catalunya per defensar el model d'escola catalana i la immersió lingüística. Les concentracions són una resposta a l'esborrany de la nova llei Educació proposada pel ministeri encapçalat per José Ignacio Wert. Somescola.cat aglutina desenes d'entitats del món educatiu i civil.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.