L'escola bressol El Molí, garantida per a tres anys més


Temes relacionats

El projecte 'Netegem els boscos de les Planes' dóna feina a quatre persones (24/abr/13)

Els veïns, satisfets amb la urbanització d'un carrer i una plaça a les Planes ( 6/abr/13)

Un tram del carrer de Maria Antònia, afectat al trànsit per obres d'asfaltat (11/mar/13)

Sant Cugat i Barcelona es coordinen per optimitzar els serveis de les Planes (24/gen/13)

L'escola bressol El Molí de les Planes continuarà però gestionada per un privat (26/abr/12)

L'escola bressol de les Planes continuarà però gestionada per un privat (25/abr/12)

Les Planes ja té escola bressol amb una capacitat per a 27 alumnes (10/set/11)


  • Comparteix:

La trobada ha comptat amb l'assistència d'una cinquantena de persones

La trobada ha comptat amb l'assistència d'una cinquantena de persones

Les Planes mantindrà l'escola bressol El Molí durant tres anys més, tal com ho ha anunciat el president del consell de barri del districte, Joan Puigdomènech en la trobada d'aquest dijous. A més, s'ha informat que la xifra d'usuaris s'ha doblat, passant de vuit nens el primer any de l'escola bressol a 17 el curs 2012-2013. En aquest sentit, també s'ha parlat que el Consell Comarcal del Vallès Occidental (CCVOCC) mantindrà el transport escolar, com ja va avançar Cugat.cat, tot i que encara es desconeixen les tarifes. El consell de barri també ha parlat de la urbanització de Can Borrull. Segons Puigdomènech, el pressupost està tancat en un 80% però encara no hi ha data de previsió per començar les obres.

L'escola bressol El Molí, que va iniciar la seva activitat fa dos cursos, continuarà donant servei als planencs. Aquesta és la voluntat del consistori, que iniciarà un concurs per gestionar l'escola durant dos anys més un de pròrroga. Aquesta escola bressol presta un servei diferent a la resta de centres del municipi, ja que té un horari més flexible i un servei de carmanyola que permet l'estalvi de 100 euros mensuals a les famílies. Des del consistori s'ha afirmat que esperen doblar la xifra d'usuaris en propers cursos.

El president del consell de barri de les Planes, Joan Puigdomènech, ha fet èmfasi en la necessitat de flexibilitzar els usos d'alguns serveis, com l'escola bressol, per adaptar-se a la crisi.

Joan Puigdomènech

El que s'ha fet és flexibilitzar el concepte d'escola de bressol, i no només hi ha demanda, sinó que s'ha incrementat. Estem en un moment que calen variacions dels models establerts.


D'altra banda, la trobada també ha repassat l'estat de la urbanització de Can Borrull. Sobre aquesta qüestió s'ha afirmat que la Diputació de Barcelona col·laborarà amb un milió d'euros, l'Ajuntament amb 700.000 i les Planes posarà 350.000 euros de lliure disposició. La resta de diners, fins quadrar el pressupost, anirà a càrrec dels veïns. Aquesta actuació encara no està xifrada en la seva totalitat, i Puigdomènech ha afirmat que els números estan tancats en un 80% i que van per bon camí.

Joan Puigdomènech

Les obres són d'una certa envergadura i s'ha de concloure tota l'operació econòmica. Crec que està ben encarat, s'ha reduït el cost de l'operació i ens acostem al que és viable.


La propera trobada concretarà el destí dels 54.000 euros que resten de romanent del 2013. El consell de barri de les Planes d'aquest dijous ha comptat amb la presència d'una cinquantena de persones, incloses totes les formacions polítiques amb representació al consistori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.