Berta Rodríguez cau de les llistes electorals del PP al Congrés dels Diputats


  • Comparteix:

Berta Rodríguez diu que afronta el nou projecte amb 'il·lusió'.

Berta Rodríguez diu que afronta el nou projecte amb 'il·lusió'.

La presidenta del PP, Berta Rodríguez, no anirà a les llistes al Congrés dels Diputats. Segons ha explicat la mateixa Rodríguez, el president dels populars catalans ha preferit que la fins ara diputada a Madrid es faci càrrec d'estendre el projecte del PP per tot el país. Tot i saltar de les llistes, Rodríguez ha agraït la confiança dipositada en ella tant del partit com de Josep Piqué.

El Partit Popular es queda sense la seva representant santcugatenca al Congrés dels Diputats, després que en una reunió, Josep Piqué li hagi comunicat a Berta Rodríguez que no compta amb ella per anar a les llistes per la demarcació de Barcelona.

De tota manera, el president popular ha encarregat a Rodríguez un projecte nou, que, en paraules de la fins ara diputada, consisteix en fer extensiu el programa del Partit Popular entre tots els sectors de la població:

Berta Rodríguez

Es tracta d'expandir el projecte del PP per tot el país i penetrar dins els sectors de la societat civil.


Berta Rodríguez, lluny de mostrar-se dolguda per la decisió del partit, ha explicat que ara es podrà dedicar molt més a la família, després d'una legislatura plena de 'sacrificis'. A més, ha agraït al partit i al mateix Piqué la confiança dipositada en la seva persona:

Berta Rodríguez

En el PP les persones no som imprescindibles. Ara som aquí i ara allà.


Sobre la campanya electoral, Rodríguez ha qualificat la cap de llista per Barcelona com un 'luxe' i està segura que el candidat Mariano Rajoy tornarà a revalidar la majoria absoluta. De fet el PP situa Sant Cugat com una ciutat preferent i durant la campanya, diversos ministres i secretaris d'Estat aterraran a la ciutat per explicar els eixos del programa electoral.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.