La nova coordinació comarcal de JEV busca augmentar la seva activitat


  • Comparteix:

Els dos nous coordinadors al Vallès Occidental durant l'assemblea a Sant Cugat

Els dos nous coordinadors al Vallès Occidental durant l'assemblea a Sant Cugat

Els Joves d'Esquerra Verda (JEV) intensificaran la seva activitat i presència de cara als propers dos anys per incidir en les polítiques de joventut. Per això la secció comarcal, que s'ha reunit aquest diumenge a Sant Cugat, ha renovat la coordinació, que recau en Laura Bros i Roger Ubach.

El grup local de les joventuts d'ICV ha acollit la 6a Assemblea Comarcal de Joves d'Esquerra Verda. Entre els punts tractats, la secció del Vallès Occidental ha elegit els nous coordinadors, així com el full de ruta per als propers anys.

Un dels coordinadors al Vallès Occidental, Roger Ubach, ha marcat com a repte intensificar la presència de Joves d'Esquerra Verda al carrer per aconseguir millorar la situació dels joves, especialment afectats per l'atur i la precarietat.

Roger Ubach

La joventut ara es troba en un moment difícil i precari. Instar a crear un pla contra l'atur amb polítiques diferents seria una de les maneres d'incentivar que hi hagués més feina.


De la seva banda, el coordinador local de JEV, Ramon Gutiérrez, ha explicat que la reorganització comarcal també mira de cara a les eleccions municipals amb la voluntat de canviar la situació actual.

Ramon Gutiérrez

Ens hem reorganitzat de cara a les municipals, però també per canviar la situació actual que viu el jovent a través del nostre dia a dia.


La trobada comarcal a la ciutat també ha comptat amb una quinzena d'afiliats i amb els coordinadors nacionals Anna Rovira i Pau Planelles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.