ERC demana que no es jutgi el grau de compliment del programa electoral abans que acabi la legislatura


  • Comparteix:

Jaume Massanés diu que han complert la promesa de 76-24 en les contribucions.

Jaume Massanés diu que han complert la promesa de 76-24 en les contribucions.

El president d'Esquerra Republicana ha demanat al grup d'opinió 'Esquerra Progrés i País' que els deixin treballar i no es jutgi el grup municipal i el grau de compliment del programa electoral abans d'acabar la legislatura. Jaume Massanés ha volgut tancar, d'aquesta manera, l'intercanvi de declaracions que s'ha produït entre la nova executiva i els membres de l'anterior.

Davant les crítiques rebudes darrerament per part de Jaume Busquets i David Sempere, integrants de l'anterior executiva d'Esquerra, Jaume Massanés ha volgut tancar el capítol de declaracions i contra-declaracions fetes entre l'actual i l'anterior executiva.

En aquest sentit, Esquerra creu que darrere els pronunciaments del grup d'opinió 'Esquerra, Progrés i País' hi ha una voluntat de desprestigiar sistemàticament qualsevol passa que faci la nova direcció dels republicans. Massanés afegeix que el que s'ha qüestionat fins ara, a més, són els temes que precisament l'anterior executiva va pactar:

Jaume Massanés

S'ha qüestionat cada passa feta. Hi ha una voluntat de desprestigi.


El president dels republicans ha afegit que Jaume Busquets i David Sempere no representen cap òrgan de govern d'ERC i que les seves manifestacions són a nivell particular i obeeixen, únicament, a interessos de caire particular i familiar aliens al partit.

Sobre el grau de compliment del pacte, Massanés ha demanat paciència i que no es jutgi ni el pacte de govern amb Convergència i Unió ni la força d'Esquerra abans d'hora:

Jaume Massanés

Que no ataquin el pacte ni ERC abans que acabi la legislatura.


D'altra banda ERC ha volgut deixar que gràcies al pacte de govern les contribucions especials tornaran als percentatges del 76/24(20+4). També han volgut fer públic el seu suport als districtes i la seva lluita perquè siguin tractats igual que el centre de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.