El cònsol general de l'Equador participarà en un programa de Cugat.cat


  • Comparteix:

Richard Olivo és el nou cònsul general de l'Equador a Barcelona

Richard Olivo és el nou cònsul general de l'Equador a Barcelona

El nou cònsol general de l'Equador a Barcelona, Richard Olivo, visitarà dimarts que ve els estudis de Cugat.cat per participar a la secció de ràdio 'Nous residents' dins el magazín 'Sant Cugat a Fons-Matins en Xarxa'. El diplomàtic explicarà els serveis i canvis introduïts en el consolat general de l'Equador i conèixerà els membres de la comunitat equatoriana.

El coordinador de l'espai 'Nous residents', Diego Castelo, ha agraït la predisposició d'Olivo a participar en el programa i ha destacat que és una bona oportunitat pel miler d'equatorians que calcula que hi ha a la ciutat per tenir un contacte directe amb el cònsol general.

Diego Castelo

El cònsol ve també a escoltar els seus compatriotes i donar-los la seva opinió personal del que li vulguin preguntar.


Olivo, a més d'explicar els canvis en servei que dóna ara el consolat com pot ser l'expedició de passaports o de partides de naixement, parlarà, segons Castello, sobre els danys ecològics causats per la petrolera nord-americana Chevron a la selva amazònica de l'Equador i el procés endegat per fer que la companyia compensi els afectats.

La intervenció de Richard Olivo està programada a les onze del matí de dimarts que ve a la secció 'Nous residents' del magazín 'Sant Cugat a Fons'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.