L'ANC aplegarà a Sant Cugat funcionaris estatals a favor de la independència


Temes relacionats

L'ANC ampliarà la seva presència a les àrees perifèriques per recollir més vots (12/gen/14)

Sant Cugat se suma a 'Signa un vot per la independència' amb 12 punts (11/gen/14)


  • Comparteix:

David Ros en una imatge d'arxiu

David Ros en una imatge d'arxiu

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) reunirà a Sant Cugat funcionaris estatals de l'administració local per sumar-los al procés sobiranista. L'entitat, a través de la seva nova sectorial de secretaris, interventors i tresorers, ha convocat per al 8 de febrer una assemblea oberta als més de 700 funcionaris en actiu i jubilats que integren aquest cos a Catalunya.

El Monestir serà l'escenari d'aquesta nova trobada de la sectorial de l'ANC, que busca incorporar al procés sobiranista funcionaris estatals de l'administració local com secretaris, interventors i tresorers. L'objectiu és que aquests professionals que depenen de l'Estat espanyol es posicionin a favor de la independència i siguin un referent per als companys i per a la ciutadania.

El coordinador sectorial d'Economia de l'ANC, David Ros, ha destacat la importància de comptar amb aquesta sectorial, diu, imprescindible per al procés sobiranista, ja que es tracta de professionals necessaris per crear estructures d'Estat. En aquest sentit, Ros ha encoratjat els funcionaris estatals a no tenir por perquè el procés sobiranista és democràtic i legítim.

David Ros

Per ser funcionaris que ens nomena l'Estat, sempre hi ha aquesta por. Estem en un procés democràtic i legítim, i ens sembla que és bo donar confiança als companys de professió i la ciutadania.


Aquesta és la tercera assemblea que aquesta sectorial de funcionariat estatal celebra, després de reunir-se a Montblanc i a Vilafranca del Penedès. Ara s'ha triat Sant Cugat per les bones comunicacions i la facilitat d'accés de la ciutat. En cas que el nombre d'assistents superi les 100 persones, la reunió es farà a la Casa de Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.